Smart.Living.

Het hoeft niet altijd groter, breder of meer te zijn – maar beter. Bild 3.55 – elegant design, uitstekende kwaliteit gecombineerd met state-of-the-art technologie.
Bild 3.55 OLED ziet er extreem licht en modern uit dankzij het ultraplatte scherm, slechts 4,9 mm, waardoor het dunner is dan de meeste smartphones.

OLED Magische pixels

OLED-technologie genereert fascinerende beelden. Een ware explosie van kleuren. Kristalhelder. Elke pixel produceert licht waardoor briljante kleuren en bijna magische beelden ontstaan. Dolby VisionTM produceert beelden met een hoog dynamisch bereik (HDR) met een geheel nieuw niveau van diepte en een geweldig kleurenspectrum ( breed kleurenbereik ). OLED is fascinerend anders.

Individueel

Bild 3 geeft u tal van mogelijkheden om uw tv te maken zoals u dat wilt. Aan de muur, met de tafelvoet of vrijstaand met de vloerstandaard, verkrijgbaar in de kleuren Licht- en Grafietgrijs.
Optionele DR+ zodat u uw favoriete tvprogramma makkelijk kunt opnemen of streamen.

Klinkt goed

De geïntegreerde soundbar met gesloten basreflexbox levert met 2 x 40 watt muziekvermogen een rijke, volumineuze sound. Bioscoop ervaring thuis? Gebruik de optionele digitale audiolink interface om extra Loewe geluidssystemen aan te sluiten voor een overweldigende geluidservaring.

Nieuwsgierig naar Bild 3.55? U bent van harte welkom in onze winkel voor een demonstratie.